VisoRelax: elektronische oogverzorgingsset tegen zwellingen, lijntjes, en rimpels

4.50 van 5 gebaseerd op 2 waarderingen
(2 klantbeoordelingen)

148.97

VisoRelax is een elektronische oogverzorgingsset voor spierstimulans, een ontspannen blik, een strakkere oogcontour en betere opname van serums en oogcreme.

VisoRelax werkt op basis van microstroom technologie – elektrische pulsen met een extreem lage frequentie. Deze nauwelijks waarneembare trillingen imiteren de bio-elektrische stromen in het lichaam. VisoRelax warmt op tot 38 graden celcius: de ideale warmte om porien open te stellen en de bloedcirculatie te stimuleren waardoor de huid zich optimaal vernieuwt gedurende de 24 uur na de behandeling met deze slimme beautytool.

Resultaten die ons testteam en onze klanten bereiken met VisoRelax:

 • Al na enkele minuten verzacht de VisoRelax behandeling de vermoeide ogen en zie je er weer uitgeruster uit.
 • Regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie in het bovenvlak gebied
 • Vermindert de zwelling rond de ogen
 • Vermindert donkere verkleuring van de huid
 • Verzacht fijne lijntjes en rimpels

Combineer de VisoRelax met het Brigitte Kettner oogserum voor optimaal resultaat. Het serum is gebaseerd op een speciale formule van jojobaolie, vitamine A, calcium PCA en andere plantaardige ingrediënten.

Bekroond met de prestigieuze red dot design award 2016. Bestel nu en laat ons weten wat je resultaten zijn!

Beschrijving

Waarom VisoRelax?

Rond de ogen is de huid bijzonder dun en gevoelig. Dat vereist speciale zorg. Samen met cosmetica specialist B.Kettner hebben we deze nieuwe beautytool exact afgestemd op de bekende problematiek rond de ogen: fijne lijntjes, rimpels, verslapping en een vermoeide blik. De VisoRelax is je ultieme beautytool!

Hoe werkt VisoRelax?VisoRelax Oog beautytool vermoeide huid rond ogen

VisoRelax werkt op basis van microstroom technologie – elektrische pulsen met een extreem lage frequentie. Deze nauwelijks waarneembare trillingen imiteren de bio-elektrische stromen in het lichaam. Zodat de productie van collageen en de brandstof cel adenosine trifosfaat (ATP) toeneemt. De ergonomisch ontworpen VisoRelax wordt gebruikt op de bovenste wangen wanneer het een aangename warmte produceert van 38 graden celcius.

Wanneer mag je resultaat verwachten?

Al na enkele minuten verzacht de VisoRelax behandeling de vermoeide ogen en zie je er weer uitgeruster uit.

Regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie in het bovenvlak gebied, vermindert de zwelling en verkleuring van de huid en verzacht fijne lijntjes en rimpels.

Combineer het Brigitte Kettner oogserum voor optimaal resultaat. Het serum is gebaseerd op een speciale formule van jojobaolie, vitamine A, calcium PCA en andere plantaardige ingrediënten.

Bekroond met de prestigieuze red dot design award 2016.

2 beoordelingen voor VisoRelax: elektronische oogverzorgingsset tegen zwellingen, lijntjes, en rimpels

 1. 4 van 5

  Goed product, net als (bijna) alle huidverbeteringstechnieken die ik van deze shop heb gehaald. Alleen soms vind ik dat de reactie op mijn emails net iets sneller kan. Ze hebben het druk, dat snap ik best. Maar ik moest op vakantie en wilde precies weten wanneer het geleverd kon worden. Gelukkig kreeg ik de volgende dag een tracking nummer en toen was het opgelost. Maar het antwoord op de mail kwam pas weer de dag daarop, en toen had ik het al binnen!

 2. 5 van 5

  Veel minder zwellingen. Nu na 4 behandelingen zie ik ook inderdaad de huid rond mijn ogen gladder worden. Ik kan het bijna niet geloven!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…