Aanbieding!

Ultra Slim Pro by Homedics – Thuis Afslanken met Ultrasone Pulsen

1,190.00 833.00

– Clienten zien de eerste resultaten al na de eerste behandeling;
– Ultrasone pulsen vormen een krachtige geluidsgolf die in het vetmembraan zijn werk doet;
– Het vetmembraan kan de druk niet doorstaan, en wordt door je lichaam omgezet in een liquide vorm (net als bij het smelten van boter);
– Het nu vloeibare vet wordt door je lichaam afgedreven, samen met alle andere afvalstoffen;
– Ultrasone pulsen zijn zo effectief in de strijd tegen vetophopingen dat duizenden vetcellen tegelijkertijd worden afgebroken, met als resultaat een slanker lichaam.
– Geen schadelijke bij-effecten. Drink wel voldoende water.

Profiteer nu van deze unieke, tijdelijke aanbieding:
– 7 dagen vrijblijvend op proef – Niet tevreden? Al je geld terug.
– 1 jaar fabrieksgarantie.
– Geen verzendkosten.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Wat is de Ultra Slim Pro Precies?

Het is een apparaat voor thuisgebruik dat dezelfde ultrasone technologie gebruikt als in de schoonheidsinstituten. Klinisch bewijs laat zien dat de Ultra Slim Pro in 4 weken de omtrek van een behandelde zone met gemiddeld 2,5 cm doet afnemen.

Liposuctie om vet te verwijderen? Nee, ik plas mijn vetcellen liever uit!

Ultrasone Liposuctie is een nieuwe, niet-chirurgische methode voor het verwijderen van ontsierende vetophopingen met geluidsgolven (oftewel ultrasone pulsen). Omdat er geen operaties en verdoving bij komen kijken, is de behandeling van lastig weg te krijgen vet nu voor het eerst veel minder ingrijpend. En daardoor binnen handbereik voor iedereen. Geen ziekenhuizen, dokters, ongemakkelijke gesprekken en dure behandelingen meer!
Met Ultrasone Liposuctie zien mensen over de gehele wereld onmiddelijk resultaat, en de resultaten blijven zich ophopen gedurende 7 dagen na een behandeling, terwijl het vet wegsmelt.

In tegenstelling tot de traditionele chirurgische ingrepen zijn er bij ultrasone pulsen geen incisies. In plaats daarvan gaat je lichaam tijdens en na de behandeling zelf aan de slag om vetcellen op te lossen. Je plast ze dus daadwerkelijk uit!
Deze ultrasone techniek, ook wel ‘cavitation technology’ genoemd, is het antwoord op die dwarse vetophopingen. Sommige vrouwen dragen in de zomer geen korte mouwen meer omdat ze niet happy zijn met hun armen. Mannen 533storen zich aan hun ‘borsten’. Kwabben die er tot nu toe altijd aan bleven zitten ondanks je sportieve activiteiten en dieet. Love handles? Niet blij met je achterwerk? Of heb je last van een buikje dat maar niet weggaat? Flubberdijen of zadeltassen misschien? Je kunt ze natuurlijk accepteren. Maar als dat voor jou geen optie is, lees dan verder!

Wat tot nu toe nog onmogelijk was zonder tussenkomst van een arts, dient zich nu aan in de vorm van de ‘Ultra Slim Pro’ van Homedics.

Is dat niet gevaarlijk dan?

Goede vraag! Ultrasone pulsen breken alleen vetcellen af, geen cellen van ander weefsel, zoals spierweefsel en orgaanweefsel. Deze goede cellen blijven allemaal 100% intact, anders zouden wij het apparaat niet aanraden! Bovendien worden geluidsgolven inmiddels al decennia lang gebruikt in de medische toepassing, met verbluffende resultaten en zonder bijwerkingen. Technisch gezien worden geluidsgolven gemeten in de eenheid ‘hertz’ en ‘megahertz’ (1000 hertz). Tussen de 40 KHz en 5 MHz heb je de juiste geluidsgolven te pakken voor het verwijderen van vetcellen met ultrasound.

Wist je dat vetcellen, eenmaal aangemaakt, nooit verdwijnen met dieet en sporten alleen? Slanke mensen die eerst zwaarder waren, hebben die vetcellen nog steeds, alleen zijn de cellen ‘leeg’. En het is vaak een constante strijd om die cellen niet weer ‘op te vullen’. Met de Ultra Slim Pro verdwijnen de vetcellen volledig en voor altijd!
Natuurlijk is sporten en gezond eten een must voor iedereen, om de resultaten zo goed mogelijk vast te houden. Maar de Ultra Slim Pro kan zeker een duw in de goede richting geven, vooral als je merkt dat bestaande vetophopingen de motivatie om af te slanken steeds in de weg staan.

Nog meer voordelen van de Ultra Slim Pro:

– De Ultra Slim Pro is handig en veilig in het gebruik;
– Doorgaans kan men meteen na de sessies zijn gewone bezigheden hervatten;
– Aangename behandeling tijdens en na de sessies;
– Meetbaar en blijvend effect na 2 weken behandeling;
– Vetophopingen nemen af;
– Het uiterlijk van de huid (sinaasappelhuid) verbetert;
– Mogelijkheid tot gericht behandelen van de zones die het meest aangetast zijn door vetophopingen.

Kostenplaatje van de Ultra Slim Pro:

12 sessies kosten in de salon al gauw 1,080 Euro (90 euro per sessie). En vaak zijn 12 sessies niet genoeg. Met de Ultra Slim Pro kun je dezelfde of betere resultaten bereiken! Bespaar duizenden euro’s door van een bezoek aan een chirurg of schoonheidsspecialist af te zien. Bestel je eigen apparaat met Ultrasone Pulsen hier voor € 1,190,-.

Hoe werkt de Ultra Slim Pro Precies?

Het apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken: 4 vooraf ingestelde programma’s voor de behandeling van de 4 meest voorkomende zones: buik, heupen, billen, dijen en armen.

Duur en intensiteit van de behandeling kunnen ingesteld worden.

Het apparaat zendt 30W, 40Hz ultrasone pulsen (kalibratie gebeurt automatisch). Dit is de frequentie die het membraan van de vetcellen kan vernietigen. Het vet komt vrij en wordt via het lymfestelsel (drinken, bewegen, zweten, plassen …) afgevoerd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultra Slim Pro by Homedics – Thuis Afslanken met Ultrasone Pulsen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *