TAO Aura Clean System ZelfReinigende Tandenborstel

199.00

Borstel bescherming

360 Aura Clean Halo Lamp

Pathogeen verwijdering doodt meer dan 99,9 % van de bacteriën

borstel droogsysteem

Tot 40.000 pulsen per minuut

Geavanceerde elektronische regelaar, 2 borstel modes

Twee minuten timer voor de aanbevolen poetstijd

Interval alert te veranderen zones

Wordt geleverd met 3 opzetborstels

Oplichtbaar logo wit (laden) Blauw (UV/C reiniging)

Wissen

Beschrijving

De Tao Aura Clean tandenborstel zorgt voor een uitzonderlijke reiniging om tanden witter te maken met behulp van state of the art sonische technologie in twee gemakkelijk gecontroleerd reiniging modes , professioneel en gevoelig.

De Aura Clean tandenborstel begint met zijn unieke functie in het Basis Station van de Aura Clean. In het mdden van het station zit een  UV – C Halolamp.  De Halolamp is een ring van UV/C licht en  doodt 99,9 % van alle bacteriën en virussen. De borstel gaat ondersteboven met het handvat naar boven gericht in het reinigingsstation en zorgt niet alleen dat de borstelkop wordt beschermd maar wordt naar iedere beurt schoongemaakt en verwijdert van alle bacterien.

Als hij in het station zit droogt hij tevens de borstel waardoor bacteriën geen kans meer krijgen, daarnaast wordt de sonische tandenborstel inductief opgeladen. Onze Aura Clean System zorgt voor het reinigen , drogen en opladen als onderdeel van haar routine , waardoor de borstel klaar voor gebruik is met de volgende schone poetsbeurt.

Aura Clean Sonic tandenborstel

Met zijn twee standen levert de Aura clean  tot 40.000 bewegingen per minuut Twee minuten timer garandeert de aanbevolen poetstijd. Interval alert geeft aan welke zones u kunt behandelen. De Aura clean sonische tandenborstel is waterdicht dus perfect voor het gebruik in de  douche of in bad.

Extra informatie

Kleur

Wit, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TAO Aura Clean System ZelfReinigende Tandenborstel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *