Aanbieding!

SmoothSkin Gold IPL Systeem voor Thuis – Lichtflits Ontharen met Huidtint Analyse

449.00 349.00


SmoothSkin Gold is het Sterkste IPL Systeem voor thuis ontharen. Dit apparaat is uniek vanwege zijn huidtint analyse. Hiermee kun je effectiever en veiliger ontharen en krijg je de meest krachtige IPL behandeling die er is.

Afhankelijk van de huidskleur stelt het apparaat bij elke individuele flits de lichtsterkte in. Onthaar je een gedeelte dat heet licht is, dan is de kracht van het IPL licht zeer sterk. Onthaar je een gedeelte dat donkerder is, dan besluit de SmoothSkin Gold voor iedere flits of het wel veilig is om een hoge lichtsterkte te gebruiken. Wanneer de huid donkerder is, gaat het apparaat automatisch over op een lagere stand, en dat kun je zelf meteen zien aan de zijkant van het apparaat: het aantal witte lampjes geeft de lichtsterkte aan, en hoe lichter de huid, hoe meer indicatielampjes aan de zijkant zullen branden, en hoe hoger de lichsterkte van de flits is, en dus hoe hoger de effectiviteit van de flits.

Beschrijving

 

De Smoothskin Gold IPL is speciaal ontwikkeld voor haarverwijdering van het lichaam en het gezicht.  IPL staat voor Intens Pulsed Light. Door middel van snel knipperend licht wordt de haarwortel uitgeschakeld zonder de huid te beschadigen. IPL zorgt ervoor dat haartjes voor lange tijd verdwijnen. De Smoothskin Gold IPL biedt een schoonheidservaring in het comfort van uw eigen huis.

 • Snel en krachtig: de Smoothskin Gold IPL is het snelste en meest krachtige apparaat op de markt.
 • De flitsen duren slechts één seconde, wat betekent dat grote gebieden zijn te behandelen in een recordtijd.
 • Eenvoudig en veilig te gebruiken.
 • Detectiefunctie: de Smoothskin Gold IPL detecteert het huidtype en kan daardoor de optimale haarverwijdering bieden.
 • Goed voor definitieve haarverwijdering
 • Geschikt voor de meeste huidtype
 • Makkelijk thuis te gebruiken

Gebruik

Scheer de gebieden die behandeld dienen te worden. Vervolgens plaats je de Smoothskin Gold op de te behandelen gebieden. De Smoothskin ‘flitst’. Zorg dat het hele gebied geflitst wordt. Na ongeveer één tot twee weken beginnen de haren uit te vallen. Het groeiproces begint dan opnieuw. Herhaal de behandeling elke week totdat de haren geheel verdwenen zijn.

Wanneer je nog moet wennen aan de behandeling is het mogelijk om de zachte modus te activeren op de Smoothskin Gold. Zodra je de behandeling doorzet met de zachte modus heb je wel meer behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Voor dit product geldt: NIET GOED, GELD TERUG! Indien je binnen 90 dagen na uw aankoop ontevreden bent over het resultaat kun je contact opnemen via [email protected] en kun je het artikel retourneren.

Bijzonderheden:

 • 240 volt plug.
 • 120.000 flitsen, goed voor maar liefst 8 jaar ontharen!
 • Unieke huid- en haarkleur sensor (verhoogt effectiviteit en veiligheid).
 • 9500 milliWatt
 • Zwart / goud hoogglans

Resultaat

Het varieert per huidtype; de haren vallen uit in de loop van een paar dagen tot 1-2 weken.

De Smoothskin Gold IPL Kit bestaat uit

 • Smoothskin Gold apparaat
 • Voeding
 • Handleiding
 • Opbergtas

Skin Tone-sensoren

De Smoothskin Gold is uitgerust met Skin Tone-sensoren. Deze sensoren scannen uw huidskleur. Om verbranding te voorkomen, werkt de Smoothskin Gold niet wanneer er een té donkere huidskleur wordt geconstateerd.

Let op: IPL (Intense Pulsed Light) is niet geschikt voor donkere huidtypen. Het wordt ook afgeraden om de Smoothskin Gold te gebruiken bij; rood, lichtblond, grijs of zeer licht haar. Niet gebruiken op tattoos, permanente make-up, acne, wratten, haar op zwarte vlekken of moedervlekken, huidziekten, puisten, brandwonden, genitale of anale zones, eczeem, koortsuitslag, psoriasis, tepels, donkere sproeten, spataders, open wonden of abnormale huidpigmentatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SmoothSkin Gold IPL Systeem voor Thuis – Lichtflits Ontharen met Huidtint Analyse” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *