Informatie voor verkopers


Word ook verkoper!

Bepaalde merken in onze shop zijn nieuw in Nederland en Belgie. Dit zijn onder andere Luka Cosmetics en Baby Quasar.

Zowel de collageenlampen van Baby Quasar als de biologische makeup van Luka Cosmetics zijn via ons in grotere hoeveelheden onder groothandelvoorwaarden te koop bij FreshWaterValley.

We hebben diverse formules voor je als je ons assortiment wilt verkopen:

A. Jouw winkel, salon, instituut, wellness center of kapperszaak koopt bij ons producten in en jullie hebben zelf voorraad om door te verkopen aan consumenten. Hier gelden marges tussen de 30% en 50% en deze inkoopmethode garandeert de scherpste prijzen en de beste marges voor jouw bedrijf.

B. Dropshipping: hierbij leveren wij direct aan je klant, en jij plaatst dus elke order op www.freshwatervalley.nl met het adres van je klant als verzendadres en je eigen adres als factuuradres. Hierbij kunnen wij voor de meeste producten een commissie geven van 15-20%. Dat is fijn verdiend, want je hoeft alleen maar te verkopen, geen voorraad in te slaan en zelf geen kosten te maken rond magazijn, opslag, fulfillment etc. Ideaal als je een online winkel runt terwijl je de wereld rond reist, of simpelweg eerst klein wilt beginnen, of hier en daar een klant hebt voor een van onze artikelen.

Laat van je horen!

Wil je een groothandelprijslijst inclusief zowel bulkkortingen (scenario A.) en dropshipping prijzen (scenario B.), stuur dan een mailtje naar [email protected] Wij staan graag voor je klaar en helpen je waar we dat kunnen.

Schrijf je tevens in voor onze nieuwsbrief voor verkopers en beautyprofessionals!

Word lid van de groep FreshWaterValley Beautyprofessionals


Met hartelijke groeten,

Eva Wisse

Eigenaar www.freshwatervalley.nl (Nederland) en IamMakeUp LLC (Verenigde Staten).