Klantenservice


Hallo zeer gewaardeerde klant,

Heb je een vraag, opmerking, klacht of compliment? Wij horen graag van je!

Email naar [email protected] wij streven ernaar je binnen enkele uren te woord te staan. Dat lukt ons in 99% van de gevallen nog dezelfde dag.

Sleep-in-rollers-krullen-zonder-hitte-volume-overnacht-roze-celebrity-krulspelden-om-mee-te-slapen

Of bel tussen 16u00 en middernacht naar ons via het telefoonnummer 0113 788124 (vanuit Belgie is dat 0031 113 788124). Onze telefoonlijn staat 7 dagen per week voor je open.

Nog een hele fijne dag! We vinden het leuk dat je bij ons op de site kwam!

Groetjes,

Je persoonlijke FreshWater Team

Voorwaarden en Instructies voor Retouren

Wil je een product retourneren? Dat kan bij alle merken binnen 7 dagen na het ontvangen. Dien je retouraanvraag in door middel van een email naar [email protected]

In de Baby Quasar producten hebben wij zoveel vertrouwen dat we 100% tevredenheid garanderen. Je mag Baby Quasar lampen altijd nog binnen 60 dagen retourneren.

Ook indien je een defect product hebt, en aanspraak wilt maken op fabrieksgarantie, kun je een email sturen naar [email protected] met een beschrijving van het probleem. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je te laten weten dat de retouraanvraag in behandeling is genomen. Wij bemiddelen vervolgens voor je en verzoeken de fabrikant het product te repareren of vervangen. De meeste fabrikanten geven 1 tot 2 jaar garantie. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 2 of 3 weken een vervangend product leveren.

Bellen mag ook: wij zijn 7 dagen per week bereikbaar dagelijks vanaf 16u00 op nummer 0113-788124 (vanuit Belgie is dat 0031113788124).

Adres voor retouren:

FreshWater Valley

Verryn Stuartweg 4-B

4462GE Goes, Nederland

Bestelling & Levertijd van artikelen op www.freshwatervalley.nl:

Wij leveren met behulp van PostNL. We verzenden bestellingen op Maandag, Woensdag en Vrijdag.

Maandag, of Dinsdag besteld?
Donderdag (NL) of Vrijdag (BE) in huis.

Woensdag of Donderdag besteld?
Zaterdag (NL) of Maandag (BE) in huis.

Vrijdag of in het weekend besteld?
Dinsdag (NL) of Woensdag (BE) in huis.

Wanneer een feestdag op Maandag of Vrijdag valt, vervalt die verzenddag. Kerst: Woensdag 23 December is de laatste verzenddag en op Maandag 4 Januari 2016 verzenden wij weer.