Retourbeleid


Niet tevreden over een product?

Je kunt bij ons elk willekeurig product retourneren binnen 7 dagen na het ontvangen. Dien je retouraanvraag in door middel van een email naar [email protected]

In de Baby Quasar producten hebben wij zoveel vertrouwen dat we 100% tevredenheid garanderen. Je mag Baby Quasar lampen altijd nog binnen 90 dagen retourneren, ook als het product gebruikt is. Ook hiervoor vragen we je een mailtje te sturen naar [email protected]

Defect product?

Je kunt bij ons altijd aankloppen als je aanspraak wilt maken op fabrieksgarantie. Stuur dan een email naar [email protected] met een beschrijving van het probleem. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je te laten weten dat de retouraanvraag in behandeling is genomen. Wij bemiddelen vervolgens voor je en verzoeken de fabrikant het product te repareren of vervangen.

Alle fabrikanten moeten wettelijk 1 tot 2 jaar garantie geven op elektronische apparaten en verzorgingsapparaten. In de meeste gevallen kan de fabrikant binnen 2 of 3 weken een vervangend product leveren.

De garantieperiodes per merk/product:

  • Op Baby Quasar lampen met aluminium design zit levenslange fabrieksgarantie.

    visovibe-gezichtsborstel-gezichtsreiniging-elektrisch-rubber acne schoonmaken huid makeup porien verkleinen

    VisoVibe Vibrerende Gezichtsreiniger by Methode Brigitte Kettner

  • Op de Quasar Clear Rayz en Quasar Pure Rayz zit 5 jaar fabrieksgarantie.
  • Op Methode Brigite Kettner producten (VisoClean, VisoVibe en VisoRelax) zit 2 jaar fabrieksgarantie.
  • Op iluminage, Me en Homedics producten zit doorgaans 1 jaar fabrieksgarantie.

Bellen mag ook: wij zijn 7 dagen per week bereikbaar dagelijks vanaf 16u00 op nummer 0113-788124 (vanuit Belgie is dat 0031113788124).

Adres voor retouren:

FreshWater Valley

Verryn Stuartweg 4-B

4462GE Goes, Nederland